Uit Orgelwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Disclaimer

Diskleemer.png

Deze orgelwiki wordt gehost door enthousiaste orgelliefhebbers die uitsluitend voor hobby en puur uit vrijwilligers-oogpunt de kennis willen delen. Er is hier geen financieel winst mee gemoeid.

1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  de eigenaar: de eigenaar van de website;
  gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  de content: alle in de website aanwezige inhoud;

2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten

6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

7. De afbeeldingen op deze Wikipagina komen uit de persoonlijke verzameling en/of fotografie. Mocht het zijn dat u, ondanks de uiterst zorgvuldige verzameling, toch vinden dat een bepaalde foto uw eigendom is kunt u hiervoor bezwaar maken en contact opnemen met de webmaster van orgelwiki. Wij zullen dan direct met uw overleg de foto verwijderen.

Nadere informatie: Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen of bezoek de website van Nunc Ius die voor ons deze disclaimer heeft opgesteld.

Wij en [Nunc Ius]behouden ons alle rechten voor.


Deze Orgelwikipedia is voortdurend in ontwikkeling. Mocht u goede informatie hebben voor één van de orgels, houden wij ons aanbevolen.

Alvast onze hartelijke dank voor uw input.

vriendelijke groet, het Orgelwiki team..