Uit Orgelwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Orgelwikipedia.png
Disclaimer / Vrijwaring
Solinacompton.png

Disclaimer voor www.orgelwiki.nl
Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.orgelwiki.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door OrgelWikipedia. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom
Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van OrgelWikipedia is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij OrgelWikipedia en diens auteurs.

Geen garantie op juistheid

Wijzigingen
Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.orgelwiki.nl op deze pagina.

De informatie op de Orgel Wikipedia, genoemd Orgelwiki, is met uiterste zorg verzameld. Wij beseffen dat het veelal gaat om de wat oudere elektronische orgels. De informatie kan vergaard zijn door kennis van anderen of informatie van het bedrijf wat deze orgels gemaakt heeft.

Ook kan het voorkomen dat er foto's geplaatst zijn die een ander gemaakt heeft. Wij doen ons uiterste best om foto's te plaatsen:

  • Waar we toestemming voor gekregen hebben
  • Die we zelf gemaakt hebben
  • Die auteursrechtvrij zijn

Mocht het zijn dat u een foto ziet wat uw eigendom is en u géén toestemming voor verleend heeft, laat het ons weten. De informatie is niet bindend maar informatief. Eventuele typfouten of onjuiste informatie is mogelijk.

Vriendelijke groet, Team OrgelWiki

Deze Orgelwikipedia is voortdurend in ontwikkeling. Mocht u goede informatie hebben voor één van de orgels, houden wij ons aanbevolen